Határvadász toborzás Mezőtúron, Jászberényben és Karcagon

2022. 12. 02., p - 10:04
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Munkatársaink a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezésről informálták az érdeklődőket.

A Mezőtúri Rendőrkapitányság toborzói 2022. november 29-én délelőtt város forgalmas pontján várták a határvadász képzés iránt érdeklődő lakosokat. Ugyancsak toborzási tevékenységet végeztek a Jászberényi Rendőrkapitányság munkatársai a városban, 2022. november 29-én a délutáni órákban. Nem tétlenkedtek a Karcagi Rendőrkapitányság rendőrei sem, hiszen 2022. december 1-jén délelőtt a helyi piacon állították fel toborzási pontjukat. Mindhárom helyszínen tájékoztatták a megjelenteket a szerződéses határvadász munkakörbe történő jelentkezés feltételeiről, és a leendő szolgálati feladatokról.

A szerződéses határvadász képzéssel kapcsolatosan bővebb tájékoztatás elérhető a https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes oldalon.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata továbbra is várja a képzés iránt érdeklődők jelentkezését.

Legyél Te is határvadász!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

90 helyett 188

A megengedett legnagyobb sebesség több, mint duplájával közlekedett két sofőr Vas vármegyében.

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.