Legyél te is határvadász!

2024. 06. 17., h - 15:05
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Toborzás Fejér vármegyében.

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság toborzói 2024. június 18-án Felcsúton, a Faluházban, június 20-án délután Székesfehérváron, a Liszt Ferenc utcában várják az érdeklődőket.

Kollégáink a tájékoztatás mellett szórólapokat és jelentkezési egységcsomagokat is osztanak.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak:  https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a hivatással.

A jelentkezési eljárással, valamint a képzésekkel kapcsolatos kérdéseikkel forduljanak bizalommal a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, illetve a vármegye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének munkatársaihoz!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.

 

Vérüket adták

A Szekszárdi Területi Vérellátó Központ a Dombóvári Rendőrkapitányság épületébe szervezett véradást.

 

Közösen óvjuk a Tisza-tavat és környezetét

A rendőrség és társszervei a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Biztosság tiszabábolnai soros értekezletén a nyár hátralévő időszakára vonatkozó feladatokat egyeztetettek.