Toborzás Csongrádon

2022. 08. 05., p - 10:04
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Csongrádi fesztiválon kaptak az érdeklődők tájékoztatást a szerződéses határvadász jogviszonyról.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség toborzói a 2022. augusztus 4-én kezdődő Kőrös-Toroki Napok rendezvénysorozat első napján is jelen voltak. A rendőrök tájékoztatást adtak a szerződéses határvadásznak történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárásáról és a határvadászokra váró szolgálati feladatokról. A jelenlévők részére szórólapokat osztottak, melyek további információkat tartalmaznak.

A fesztivál minden napján bizalommal fordulhatnak hozzájuk az érdeklődők Csongrádon.

Csongrád-Csanád megyében is bármelyik rendőrkapitányságon, vagy határrendészeti kirendeltségen lehet érdeklődni a képzéssel kapcsolatban, ahol munkatársaink személyesen adnak tájékoztatást az új jogviszonyról.

A jelentkezés menetéről, feltételeiről, felvételi eljárásról bővebb tájékoztatás, valamint a jelentkezési egységcsomag az alábbi linken is elérhető:

https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bogyó újra otthon

A szikszói rendőrök visszaadták az eltulajdonított kutyust a gazdájának.

 

Lopott és rabolt

Emelte a tétet az a tiszaburai férfi, aki eleinte csak alkalmi lopásokat, később már rablást követett el. A karcagi rendőrök őrizetbe vették.

 

Lezárt akta: tányéros kenyértörés

Nem kapta vissza lemondott szállásának díját, ezért először „rabul ejtette” vendéglátója kerékpárját, majd 80 tányérját zúzta apró darabokra az a 40 éves zalaszentgróti nő, aki ellen rongálás miatt nyomoztak a ceglédi rendőrök.