Toborzás Sárháton és Újmohácson

2022. 09. 10., szo - 07:30
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A déli határ közelében várták az érdeklődőkét az egyenruhások.

Bács-Kiskun megyében a héten is aktívak voltak a toborzó csoport tagjai. A rendőrök 2022. szeptember 8-án Sárháton és Újmohácson várták az érdeklődőket. A toborzók készségesen válaszoltak a szolgálati feladatokkal, felvételi eljárással, kiképzéssel kapcsolatos kérdésekre. 

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Legyél Te is szerződéses határvadász, vegyél részt államhatárunk védelmében!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Majdnem gyalogosokat gázolt a zebrán

A sofőrt a hatóság az elsőbbségadási szabályok megsértése miatt négy hónapra eltiltotta a vezetéstől és harmincezer forint pénzbírsággal sújtotta.