Toborzó roadshow Csongrád-Csanád megyében

2022. 08. 15., h - 16:15
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A héten Csongrád-Csanád megyében folytatódik a Készenléti Rendőrség Zenekarának verbuváló menete. A roadshow-n a megyei toborzók is részt vesznek, akik várják a szerződéses határvadászképzés iránt érdeklődőket.

A verbuváló menet 2022. augusztus 18-án 10 óra 30 perckor kezdődik Hódmezővásárhelyen, a Kossuth téren. A zenekar tagjai 20-30 percen keresztül, 200-300 méteres menetvonalon adják elő műsorukat. Az előadássorozat csütörtökön 13 órakor Nagylakon a Nyárfasoron folytatódik, majd 16 órakor az utolsó állomáson, Kiszomboron a Szent  István téren ér véget.

Az államalapítás napján, augusztus 20-án a zenekar Mórahalmon (10 óra 30 perctől Szentháromság téren), Szegeden (13 órától Széchényi téren) és Csongrádon (17 órától Szentháromság téren) tart verbuváló roadshow-t.

Az eseményeken a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség toborzói tagjai várják a szerződéses határvadászképzés iránt érdeklődőket. A rendőrök a jelenlévőknek részletes tájékoztatást adnak a pályaalkalmassági követelményekről és az új jogviszonyról. A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, illetve a megye valamennyi rendőrkapitányságának, vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz.

 

A jelentkezési egységcsomag és bővebb tájékoztatás az alábbi linken is elérhető:

https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megyei közgyűlési elismerések

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének és rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesének tevékenységét is elismerték.

 

Pakson tartottak értekezletet

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot szerveztek a városi rendőrkapitányságon, melyre a környék településeinek, valamint a körzetben működő szervezetek vezetői is meghívást kaptak.