Zircen folytatódott a toborzás

2022. 09. 23., p - 12:50
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportja lakásotthonos fiataloknak adott tájékoztatást a határvadász képzésről.

Veszprém Megyei Rendőr-főkaptányság Humánigazgatási Szolgálatának munkatársai 2022. szeptember 23-án délelőtt a Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központ 4. számú lakásotthonában, Zircen látogatták meg az ottlakókat, és adtak részletes felvilágosítást a szerződéses határvadász szolgálatról. Tájékoztatták őket a feladatellátásról, a jelentkezés feltételeiről és annak módjáról, valamint az illetményről és az egyéb juttatásokról. Az egyenruhások egy toborzási kisfilm segítségével tették az előadást még színesebbé, felkeltve ezzel a fiatalok érdeklődését a szakma iránt.

A képzéssel kapcsolatban további információkat az alábbi link alatt olvashatnak:

https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes 

A Legyél Te is Rendőr, valamint a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldalán is folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

toborzás

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: rendszámtáblát loptak

A Csongrádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást két kisteleki és egy csongrádi férfi ellen, akik egy Felgyőnél balesetet szenvedett személyautó rendszámtábláját ellopták.

 

Lezárt akta: megmenthette volna az öv

Sorsára hagyta balesetes autója alá szorult utasát, majd hazabotorkált tavaly novemberben - a gyanú szerint - az a sofőr, aki ellen a napokban fejezték be a vizsgálatot a Pest megyei közlekedésrendészek. Az OSSZA(D)! 3. című videó az ilyen és hasonló balesetek megelőzéséért készült!