Egyeztető fórum Győrben

2022. 05. 19., cs - 10:28
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Speciális Kutató és Mentő Vízi Polgárőr Egyesület munkatársai kezdeményezésére a győri térség vízi életében és közlekedésében érintett képviselők tartottak értekezletet a Mosoni -Duna és a Rába érintett vízterületeiről.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság, a Győri Rendőrkapitányság, a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság, a Speciális Kutató és Mentő Vízi Polgárőr Egyesület, a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség, az Észak-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság, a Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetség, a Győri Vízisport Egyesület, a Győri Atlétikai Club – Evezős Szakosztály és a Városrendészet vezetői, illetve képviselői 2022. május 18-án folytatták le a megbeszélésüket az előttünk álló, győri, nyári vízi szezon közösen végrehajtásra kerülő feladatairól.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Véget ért az ötödik is

Pünkösd vasárnap a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság és az Őcsényi Polgármesteri Hivatal közös szervezésében számos közreműködővel rendezték meg a nagy sikerű V. Pünkösdi Égi Túra és Közlekedésbiztonsági Napot az őcsényi repülőtéren.

 

Őrizetben a duó

A jászberényi rendőrök őrizetbe vettek két helyi férfit, akik az elmúlt hónapokban több vagyon elleni bűncselekményt követtek el Jászberényben.

 

Betörő rendőrkézen

Makói lángosozóból lopott készpénzt egy helyi fiatal. A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták.

 

Ivóból fogdába

Folyékony kenyere mellett bilincseltek meg szabadidős százhalombattai rendőrök egy többszörösen körözött férfit. Ruhájában ráadásul némi tudatmódosító szer is akadt.