Lezárt vizsgálat: Ököllel megütötte

2019. 08. 06., k - 06:52
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Súlyos testi sértés kísérlete miatt kell felelnie a soproni munkásszállón verekedő férfinak.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2018. július 14-én 19 óra körül, hogy egy soproni munkásszállón, előzetes szóváltást követően egy férfi megütötte az egyik ott lakót.

A kiérkező járőröknek a bántalmazott férfi elmondta, hogy aznap délelőtt a kollégája összeveszett a munkavégzés minősége miatt egy brigáddal. Ezt követően érkezett a szállóra a vitában érintett román állampolgárságú férfi, négy-öt társával együtt. Az ajtót nyitó sértettet szidalmazta, és egy alkalommal, ököllel fejen ütötte. Ezt követően egy kést is elővett a támadó, és továbbfenyegetőzött, majd amikor a bántalmazott férfi szobatársai megjelentek, társaival együtt a helyszínről elment.

A Soproni Rendőrkapitányság körözést adott ki a verekedő férfival szemben, akit végül 2019. május 1-én a Csanádpalota Autópálya Határátkelőhelyen fogtak el a rendőrök. A 34 éves férfit előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A bántalmazó a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Soproni Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a Soproni Járási Ügyészségnek a napokban átadta.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.