Halálos baleset történt Páhinál – frissítve

2023. 03. 27., h - 10:25
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy 22 éves férfi életét vesztette, egy 21 éves férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket, a 20 éves sofőr pedig súlyos sérüléseket szenvedett a balesetben, melyet feltehetőleg az okozott, hogy a jármű vezetője túl gyorsan hajtott.  

Mint arról korábban hírt adtunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt az 5301-es számú út 30-as kilométerénél 2023. március 26-án 19 óra 34 perckor. A balesetben érintett személyautó Kiskőrös felől Páhi felé haladt, amikor feltehetőleg nagy sebessége miatt, egy balra ívelő kanyarban a járművet vezető 20 éves férfi elvesztette az uralmát a gépjármű felett, letért az útról és árokba csapódott. A baleset következtében a hátul utazó 22 éves fiatal olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az elöl utazó 21 éves férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett és a sofőr is súlyosan megsérült. Őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja szakértők bevonásával.

A rendőrség nem győzi elégszer hangsúlyozni, hogy a gyorshajtás a közúti balesetek bekövetkezésének egyik legfőbb oka. Sebesség túllépése esetén sokszorosára nő a fékút, és a vezető nem ura többé a járművének. A gyorshajtó járművezető felelőtlen magatartásával ráadásul nem csak a saját, de mások testi épségét is veszélyezteti.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság óva inti a járművezetőket, és felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a közúti közlekedési szabályokat mindig tartsák be.

Ne feledjék, a sebesség helyes megválasztásával megelőzhetőek a közúti tragédiák!

Tegyen a saját és utasai biztonságáért, ne hajtson gyorsan!

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.