Roadpol „Focus on the Road”

2021. 09. 16., cs - 16:34
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Pest megyei rendőrök is részt vesznek az akcióban.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai is részt vesznek az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) által 2021. szeptember 16. és 22. között meghirdetett fokozott ellenőrzésben.

Az akció elsősorban a menet közbeni mobiltelefon használatát hivatott ellenőrizni, azonban az ellenőrzés végrehajtása során is kiemelt figyelmet fordítanak a rendőrök a gyalogosok, kerékpárosok, illetve a motorosok szabályos közlekedésének ellenőrzésére is.

Cél, a közlekedésbiztonság javítása, a személyi sérüléses közúti közlekedési balesetek csökkentése.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.