Nem hagyták sorsára

2021. 01. 19., k - 08:50
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A gödöllői rendőrök gondoskodtak arról a 67 éves lakcím nélküli férfiről, aki egy használaton kívüli csarnokban fagyoskodott.

A zord időjárás miatt ellenőrizték a gödöllői körzeti megbízottak 2021. január 18-án késő este a város azon helyeit, amelyekről tudták, otthontalanok gyakorta látogatják. Egy HÉV-állomás közelében lévő, használaton kívüli szerelőcsarnokban leltek rá összekuporodva egy 67 éves férfire. A földön fekvő, elmondása szerint korábbi esése miatt fájó lábú férfihoz mentőt hívtak.

Az egyenruhások - míg az orvosi segítségre vártak - pokróccal betakargatták, meleg teával megitatták és vigyáztak a férfire, akit a mentők végül kórházba vittek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fókuszban a vasúti közlekedés az iskolában

A kunszentmiklósi balesethelyszínelő általános iskolásokkal beszélgetett a balesetekről és azok megelőzésének lehetőségeiről. A legfontosabb téma a vasúti közlekedés biztonsága volt.

 

Derik már biztonságban van

A törökszentmiklósi férfi olyan bánásmódot tanúsított kutyájával szemben, ami miatt Derik maradandó egészségkárosodást szenvedett. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

 

Termesztett csendélet

Munkába indult az a miskolci férfi, akit a rendőrök a kapuban feltartóztattak, mivel a gyanú szerint a feltételezett elkövető marihuánát termesztett.