Folyamatos a toborzás

2024. 02. 12., h - 13:17
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében az elmúlt héten 24 helyszínen toboroztak határvadászokat a rendőrök.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai 2024. február 5-e és február 11-e között, összesen 24 helyszínen toboroztak. Az év 6. hetében többek között a Mezőkövesdi, a Cigándi, a Sárospataki és az Ózdi Városi Piacokon adtak tájékoztatást az érdeklődőknek a szerződéses határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, illetve az illetményről is.

Az érdeklődőknek jelentkezési egységcsomagot nyújtottak át munkatársaink.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak:

https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes

A  Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Borsod-Abaúj Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye bármelyik rendőrkapitányságának, rendőrőrsének munkatársához, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos tájékoztatást a jelentkezéshez.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

MátriXakta: nincs szabadlábon, már nem üzletel

Országszerte vannak sértettjei annak a csalássorozatnak, amelyet a békéscsabai rendőrök vizsgáltak. A gyanúsított egy Tolna vármegyei férfi, akit már korábban elítélt a bíróság ilyen bűncselekményekért. Most börtönben van, de közben újra vádat emelhet ellene az ügyészség.

 

Csalt a kaszás

Egy kistokaji sértett egy fűkaszavásárlás kapcsán több mint 150 ezer forintot utalt el a meghirdetett termékért, azonban a mai napig nem kapta meg. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Mátrix Projekt keretein belül folytatja a küzdelmet az internetes csalók ellen.

 

Egy nap, három megoldott ügy

A győri rendőrök tegnap két kerékpár- és egy készpénztolvajt fogtak el. Az intézkedést követően a biciklik visszakerültek jogos tulajdonosaikhoz.