Tisza-tavi kincsQResésre fel!

2022. 08. 10., sze - 08:42
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök virtuális kincsesládákat rejtettek el a Tisza-tó körül.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei annak érdekében, hogy valóban felhőtlenül teljen a nyár – az online kitölthető anonim kvízjáték, valamint a Tisz(t)a-tó rajzpályázaton kívül – most virtuális kincsesládák keresésére invitálják a Tisza-tóhoz érkezőket.

A kis táblákra elhelyezett, számozott ládák a mellékelt térkép alapján egyszerűen megkereshetők. A nyereményjátékkal egybekötött játékos keresgélésre 2022. szeptember 11-én éjfélig van lehetőség, de a „prevenciós kincsesládák” ezután is kint maradnak, és tetszés szerint megkereshetők lesznek.

Mit kell tenni?

  1. Meg kell keresni a számozott ládákat és leolvasni a QR kódot! A sorrend tetszőleges, de javasolt a számozást követni. Az 5. ládán lévő kód egy anonim kvízjátékhoz vezet, amelyhez a nyereményjáték is kapcsolódik.
  2. A kérdésekre könnyedén lehet válaszolni, ha előtte megtalálták és leolvasták a ládák kódjait, amelyek bűn- és balesetmegelőzési ajánlásokhoz vezetnek.
  3. Ezt követően ki kell tölteni a kvízt, majd az utolsó kérdés után megjelenő versikét e-mailben be kell küldeni a bunmeg.jaszmrfk@jasz.police.hu  címre!

Fontos: a kvíz ANONIM! A küldés gombbal a megfejtés nem érkezik meg automatikusan, ezt külön be kell küldeni a megadott e-mail címre, hogy a sorsoláson részt vehessenek, amelyben javasolt egy telefonos elérhetőséget is közölni.  

A helyes válaszok a küldés gombra való kattintással láthatóvá válnak, így rögtön ellenőrizni tudják, hogy esetleg miben tévedtek.

A szervezők a megfejtést beküldők közül sorsolással választják ki a nyerteseket, akik vásárlási utalványt nyerhetnek. Beküldési határidő: 2022. szeptember 11.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.