Félpályán megindult a forgalom a 63-as főúton

2022. 08. 02., k - 19:59
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Véget ért a helyszínelés, de a műszaki mentés még tart Jánosmajornál.

Mint arról korábban írtunk, baleset történt ma 15 óra körüli időben a 63-as számú főúton Jánosmajor főutcáján. Egy 65 éves szedresi férfi közlekedett Nagydorog irányából Szedres irányába egy  Ford Tranzittal. A férfi a 14-es kilométerszelvényben egy kocsisor előzésébe kezdett, majd ismeretlen okból áttért a szemközti sávba és ott összeütközött a Szedres irányából érkező szerb rendszámos Fiat Ducatonak. A balesetben a Fordot vezető férfi a helyszínen életét vesztette, a másik kocsi vezetője könnyebben sérült meg. A helyszíni intézkedés befejeződött, a műszaki mentés folyamatban van, a forgalom félpályán, rendőri irányítás mellett halad.

kép

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bogyó újra otthon

A szikszói rendőrök visszaadták az eltulajdonított kutyust a gazdájának.

 

Lopott és rabolt

Emelte a tétet az a tiszaburai férfi, aki eleinte csak alkalmi lopásokat, később már rablást követett el. A karcagi rendőrök őrizetbe vették.

 

Lezárt akta: tányéros kenyértörés

Nem kapta vissza lemondott szállásának díját, ezért először „rabul ejtette” vendéglátója kerékpárját, majd 80 tányérját zúzta apró darabokra az a 40 éves zalaszentgróti nő, aki ellen rongálás miatt nyomoztak a ceglédi rendőrök.