Ismét zavartalan a forgalom a 6-os főúton

2024. 03. 02., szo - 21:54
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az este Sötétvölgynél történt balesetben senki nem sérült meg.

Mint arról korábban beszámoltunk, baleset történt 2024. március 2-án nem sokkal este hét óra előtt. Egy autós közlekedett a 6-os főúton Sötétvölgy térségében, amikor a sofőr egy vadat észlelt az út szélén, ezért fékezett. Mögötte haladt egy másik kocsi, melynek vezetője szintén lassított. A harmadikként érkező autós azonban már nem tudott megállni, és nekiütközött az elöl lassító járműveknek.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás volt az érintett útszakaszon. A rendőri intézkedés véget ért. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.