Zavartalan a forgalom a 6-os főúton

2024. 02. 23., p - 14:21
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A balesetet okozó teherautó sofőrjét, mivel a szonda pozitív lett, további mintavételre előállították.

Mint arról korábban beszámoltunk baleset történt a 6-os főúton, Dunaföldvár belterületén a 85-ös kilométerszelvény közelében február 23-án nem sokkal dél előtt. Egy teherautó vezető egy alárendelt útról úgy kanyarodott ki a főútra, hogy nem adott elsőbbséget az ott közlekedő autósnak. 

A balesetet követően mindkét jármű vezetőjével szondát fújattak, mely a kamionos esetében pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították, mely megerősítette az ittasság gyanúját. A férfi ellen a paksi rendőrök büntetőeljárást indítanak ittas járművezetés miatt.

A helyszínelés és a műszaki mentés időközben befejeződött. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.