Bezártuk

2022. 08. 23., k - 08:05
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Keszthelyen a Bűnmegelőzési Irodát.

Ahogy arról az idegenforgalmi szezon elején beszámoltunk, 2022. július 4-én megnyitotta kapuit a Bűnmegelőzési Iroda Keszthelyen, az Energia téren.

A turisztikai szezonban középiskolás diákok segítették a rendőrség munkáját a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint a Keszthelyi Rendőrkapitányság szakmai vezetésével. A gondtalan pihenés elősegítése érdekében a fiatalok segítették a nyaralókat a tájékozódásban, bűnmegelőzési szórólapokat osztottak.

Volt, hogy strandokon megsérült embereknek segítettek, és akadt olyan eset is, hogy nyitva felejtett járművek tulajdonosait keresték meg, és hívták fel figyelmüket feledékenységük lehetséges következményeire.

A zárórendezvényen, 2022. augusztus 22-én Dr. Andor László r. alezredes, a Keszthelyi Rendőrkapitányság vezetője értékelte a diákok munkáját, és kihangsúlyozta, hogy az irodában, a középiskolás diákok munkája nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Balaton-part zalai szakaszán eltöltött nyaralás valóban szép emlék maradhasson az odalátogatók körében. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bőcsi támadókat

Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában.