Táncoló jelzőlámpák Balatonalmádiban

2022. 08. 15., h - 13:22
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság ismét beüzemelte Táncoló Jelzőlámpa elnevezésű közlekedésbiztonsági szoftverét.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Pannon Egyetem Táncoló Jelzőlámpa elnevezésű közös projektjét 2020 augusztusában mutatták be Balatonalmádiban.  A baleset-megelőzési kampány ismét útjára indult, melynek célja, hogy arra ösztönözzék a gyalogosokat, várják meg, amíg biztonságosan át tudnak kelni az úton, a várakozásuk közben táncolhatnak, mozgásukat az eszköz pedig kivetíti a közúti jelzőlámpára, amin egy pálcikaember táncol.

A 2022. augusztus 15-én délelőtt Balatonalmádiban megtartott program során az érdeklődők nem csak a kampány részleteiről kaptak tájékoztatást, hanem az általuk feltett közlekedési és KRESZ szabályokkal kapcsolatos kérdésekre is választ kaptak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: Bilincsben a tolvaj

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki táblagépet, laptopot és kerékpárt is lopott a városban.

 

Lopás miatt keressük

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Börtön felé vezető út

A salgótarjáni rendőrök előterjesztést tettek annak a 22 éves férfi letartóztatásának indítványozására, aki többször követett el vagyon, illetve személy elleni erőszakos bűncselekményeket.