Rendőrök a gyermektáborban

2020. 08. 16., v - 10:04
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Gyömöre Önkormányzata és a Védőnői Szolgálat szervezésében megvalósult táborban tartottak foglalkozásokat az egyenruhások.

2020. augusztus 10-én indult és a hétvégén ért véget az Őrzők elnevezésű, 6 - 14 éves gyermekek részére megrendezett tábor. A kezdeményezés fő célja, az egészségnevelés, bűnmegelőzési ismeretek és a környezettudatos magatartásformák átadása volt.

A program szervezői Szabó Gina védőnő és Nagy Beáta polgármester asszony felkérésére, a Téti Rendőrőrs három munkatársa, Kozalk László rendőr zászlós, Polgár Viktória rendőr törzsőrmester és Szabó István rendőr főtőrzszászlós baleset- és bűnmegelőzési tanácsokkal látta el a táborlakókat, részt vettek a gyermekek játékaiban, foglalkozásain, sőt egy vízi kalandra is elvitték a lurkókat a rendőrségi hajóval.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Börtön felé vezető út

A salgótarjáni rendőrök előterjesztést tettek annak a 22 éves férfi letartóztatásának indítványozására, aki többször követett el vagyon, illetve személy elleni erőszakos bűncselekményeket.

 

Lezárt akta: Olajozott lehúzás

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték a nyomozást három mohácsi férfival szemben, akiket bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett csalással gyanúsítottak meg.

 

Visszaterelték

A gödöllői rendőrök három napon belül elintézték, hogy a megritkított karám ismét bégetéstől legyen hangos. A lopott jószágokat visszaadták, a tolvajlással gyanúsítottakat elszámoltatták.