Lezárt akta: visszajárók

2023. 05. 31., sze - 15:45
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Makói Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást két fiatalkorú ügyében, akik parfümöket loptak Makón.

Csaknem 80 ezer forint értékben lopott parfümöket egy makói üzletből két fiatal. A megalapozott gyanú szerint a 14 és 15 éves fiúk 2022. decemberében több alkalommal, egy drogéria polcairól különböző parfümöket emeltek le. Az első sikeres lopás után a következő napokban kétszer is visszatértek az üzletbe.

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket gyanúsítottként kihallgattak. A rendőrök az ügyet vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek, a fiataloknak lopás vétség miatt kell felelniük.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Balesetet okozott, majd elhajtott

Közlekedési balesetet okozott egy sofőr Csongrádon, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A rendőrök befejezték a nyomozást az ügyében.

 

Bátor sárkányhajósok

A vármegyei rendőrfőkapitány elismerést adott át azoknak az életmentő pécsi diákoknak, akik egy vízbe esett férfit mentettek ki a tóból Orfűn.

 

Elfogták a törvényszegőt

Nyomozás indult annak a férfinak az ügyében, aki egymást követően több alkalommal is törvényt sértett Makón.

 

Lezárt ügy: a gyűjtőszenvedély fogságában

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezett egy országos koordináció keretén belül vizsgált ügyet, amelyben közel 50 lőfegyvert, illetve azokhoz tartozó különböző alkatrészeket, eszközöket és csaknem 3000 lőszert foglaltak le.

 

Rendőrkézen a garázdák

A szegedi rendőrök elfogták azt a két helybéli férfit, akik egy fesztiválon bántalmazták ismerőseiket.

 

Tizenhárom illegális migránst csempészett

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki 13 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.