Díjkitűzés visszavonása

2022. 10. 06., cs - 14:39
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 06060/60/2022. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán 06060/60/2022. bűnügyi számon dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett gyanúja miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen, aki 2022. március 21-én éjszaka behatolt egy baksi vegyianyagraktárba és onnan műtrágyát tulajdonított el.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a fenti eljárásban 300.000 forint, azaz háromszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki, amelyet ezúton visszavon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: Bilincsben a tolvaj

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki táblagépet, laptopot és kerékpárt is lopott a városban.

 

Lopás miatt keressük

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Börtön felé vezető út

A salgótarjáni rendőrök előterjesztést tettek annak a 22 éves férfi letartóztatásának indítványozására, aki többször követett el vagyon, illetve személy elleni erőszakos bűncselekményeket.