Jelentkezzen, ha látta!

2023. 05. 31., sze - 15:59
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A bicskei rendőrök közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény szemtanúinak felkutatásában kérik a lakosság segítségét.

A Bicskei Rendőrkapitányság 07020/274/2023. bűnügyi számon nyomozást folytat közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett, és más bűncselekmény gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. május 20-án 7 óra 10 percet megelőzően, de pontosan be nem azonosított időközben, ismeretlen tettes a 1104-es számú úton, a 1117-es számú út és a 1104-es számú út kereszteződésétől Mány település első bevezető útjának kereszteződésétől további 150 méterig, összesen 3,2 km hosszan 37 db, különböző KRESZ jelzőtáblákat és buszmegálló jelzőtáblákat, valamint település jelzőtáblát döntött ki.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Bicskei Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki tanúja volt  az cselekménynek, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Bicskei Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/566-020-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Segítségüket köszönjük!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.