Látványos hajós felvonulás Győrben

2022. 06. 06., h - 11:35
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A hajósok rendőri felügyelet mellett vonultak.

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság rendőrei 2022. június 5-én a folyók városában az első győri szezonnyitó hajós felvonulást felügyelték, melyen több mint 50 hajó vett részt. A Gönyű-Vének torkolati műtárgy elkészültével az elmúlt hetekben felélénkült a városi hajós forgalom. A megmozdulás célja a hajós társadalom találkozása volt, és hagyományteremtő jelleggel szervezték.

A vízi rendőrök a jelenlétük mellett a rendezvényen felhívták a figyelmet a biztonságos hajózásra és a vízi közlekedési szabályok betartásának fontosságára.

…hogy vízen és parton is biztonságban legyen mindenki!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Véget ért az ötödik is

Pünkösd vasárnap a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság és az Őcsényi Polgármesteri Hivatal közös szervezésében számos közreműködővel rendezték meg a nagy sikerű V. Pünkösdi Égi Túra és Közlekedésbiztonsági Napot az őcsényi repülőtéren.

 

Őrizetben a duó

A jászberényi rendőrök őrizetbe vettek két helyi férfit, akik az elmúlt hónapokban több vagyon elleni bűncselekményt követtek el Jászberényben.

 

Betörő rendőrkézen

Makói lángosozóból lopott készpénzt egy helyi fiatal. A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták.

 

Ivóból fogdába

Folyékony kenyere mellett bilincseltek meg szabadidős százhalombattai rendőrök egy többszörösen körözött férfit. Ruhájában ráadásul némi tudatmódosító szer is akadt.