Zala vármegyei összefoglaló

2023. 05. 30., k - 09:00
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt négy napban történt.

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napban egy súlyos és egy könnyű sérüléssel, valamint 20 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 62 éves nagykanizsai férfi kerékpározott 2023. május 26-án 12 óra 20 perc körül a 7552-es számú mellékúton Zalakaros felé, amikor a 6-os kilométerszelvényben a rendelkezésre álló információk alapján műszaki hiba miatt elesett. A balesetben a biciklis az elsődleges orvosi vélemény alapján nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány nyolc főt fogott el, akik közül négy személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök 18 főt állítottak elő, közülük hat személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés nyolc esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.