Az elmúlt hét közlekedésrendészeti tapasztalatai Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében

2023. 03. 20., h - 11:34
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei rendőrök az elmúlt héten 33 ittas és 1 bódult vezetőt szűrtek ki a forgalomból, és továbbra is több száz olyan járművezetővel szemben intézkedtek, akik túllépték a megengedett sebességet.

A közlekedési balesetek megelőzése érdekében folyamatosak az ellenőrzések vármegyénk útjain, melynek során a rendőrök nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a szabályszegő járművezetőket – köztük az ittas vezetőket és a gyorshajtókat is – kiszűrjék a forgalomból.

Az elmúlt héten az egyenruhások 33 ittas és 1 bódult vezetővel szemben kezdeményeztek eljárást, továbbá 726 gyorshajtót rögzítettek a vármegye közútjain, valamint 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek.  

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy tudatosan tartsák be a közlekedési szabályokat. A közlekedésbiztonsági helyzet további javítása, valamint a baleseti szempontból kiemelt szabályszegések visszaszorítása érdekében folyamatosan hajtanak végre a rendőrök különböző közlekedésrendészeti akciókat. Az ellenőrzésekkel a rendőrség célja a baleseti kockázat valamint a balesetek számának csökkentése.

…, hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tetten ért betörő

A szombathelyi rendőrök a helyszínen elfogták azt a 41 éves férfit, aki egy gyógyszertárba tört be tegnap éjjel.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Halálos közlekedési baleset Kisújszállásnál

Egy férfi életét vesztette, továbbá hárman megsérültek, abban a közúti balesetben, ami a 4-es főúton Kisújszállás külterületén történt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.