Ellenőrzés a Tisza tó felett

2022. 07. 21., cs - 11:25
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, a Készenléti Rendőrség légirendészeivel közös ellenőrzést tartottak a Tisza tó felett.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai, és a Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Légirendészeti Szolgálatának helikoptere, 2022. július 15-én együtt ellenőrizték turisztikai szempontból frekventált helyeket a megyében, így a Tisza tó környékét is.

A nyári szezonban fontos feladat a megye folyóin, illetve tavakon való tiltott fürdőzés, illegális hulladéklerakás, valamint az orvhalászat és orvhorgászat kiszűrése, és a megfelelő hathatós intézkedés a szabályokat megszegő személyekkel szemben. A helikopteres ellenőrzés elsődleges célja a megelőzés.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: Bilincsben a tolvaj

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki táblagépet, laptopot és kerékpárt is lopott a városban.

 

Lopás miatt keressük

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Börtön felé vezető út

A salgótarjáni rendőrök előterjesztést tettek annak a 22 éves férfi letartóztatásának indítványozására, aki többször követett el vagyon, illetve személy elleni erőszakos bűncselekményeket.

 

Lezárt akta: Olajozott lehúzás

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték a nyomozást három mohácsi férfival szemben, akiket bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett csalással gyanúsítottak meg.