„Házhoz megyünk” Nyíregyházán

2015. 10. 26., h - 13:16
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A program fő célja, hogy az állampolgárok szakemberektől kérhessenek vagyonvédelemmel kapcsolatos tanácsokat és közvetlen ajánlásokat.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén három helyszínen, Nyírbátor, Nyíregyháza és Mátészalka településeken állítja fel a program információs pontjait. Az országos rendezvénysorozat fő célja, hogy az állampolgárok szakemberektől kérhessenek vagyonvédelemmel kapcsolatos tanácsokat és közvetlen ajánlásokat. A bűnmegelőzési szakemberek 2015. október 26-30. között 8-12 óráig Nyíregyházán, a Búza téri piaccsarnokban várják az érdeklődőket.

 

A kampánysorozat megvalósításában a rendőrség mellett részt vesznek az önkormányzatok, a helyi polgárőrség és közterület-felügyelet tagjai, az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt., valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara képviselői.

 

A „Házhoz megyünk” országos vagyonvédelmi programról ezen az oldalon keresztül bővebben tájékozódhatnak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.