„Házhoz megyünk” Nyíregyházán

2015. 10. 26., h - 13:16
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A program fő célja, hogy az állampolgárok szakemberektől kérhessenek vagyonvédelemmel kapcsolatos tanácsokat és közvetlen ajánlásokat.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén három helyszínen, Nyírbátor, Nyíregyháza és Mátészalka településeken állítja fel a program információs pontjait. Az országos rendezvénysorozat fő célja, hogy az állampolgárok szakemberektől kérhessenek vagyonvédelemmel kapcsolatos tanácsokat és közvetlen ajánlásokat. A bűnmegelőzési szakemberek 2015. október 26-30. között 8-12 óráig Nyíregyházán, a Búza téri piaccsarnokban várják az érdeklődőket.

 

A kampánysorozat megvalósításában a rendőrség mellett részt vesznek az önkormányzatok, a helyi polgárőrség és közterület-felügyelet tagjai, az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt., valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara képviselői.

 

A „Házhoz megyünk” országos vagyonvédelmi programról ezen az oldalon keresztül bővebben tájékozódhatnak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letörte a csapórudat

A zalaegerszegi rendőrök nyomozást indítottak a vasúti közlekedés biztonságát veszélyeztető ügyben.

 

Rabló állhat bíróság elé

Egy kecskeméti férfi egy áruházból kísérelt meg néhány dolgot ellopni, de a biztonsági őr észrevette. A gyanúsítottat a rendőrök a rutin, a személyismeret és a szerencse segítségével fogták el.