„Házhoz megyünk” Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

2015. 10. 20., k - 12:29
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A megyében elsőként 2015. október 19-22. között Nyírbátorban találkozhatnak a lakosok a programmal.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a „Házhoz megyünk” elnevezésű országos megelőző-vagyonvédelmi program keretén belül Nyíregyházán, Nyírbátorban és Mátészalkán állítja fel információs pontjait.

 

A megyében elsőként 2015. október 19-22. között Nyírbátorban találkozhatnak a lakosok azokkal a szakemberekkel, akik tanácsokkal látják el a vagyonvédelemről és biztonságról érdeklődő állampolgárokat. A rendezvénysorozaton a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály dolgozóin és a városi rendőrkapitányságok munkatársain kívül a helyi polgárőrség és közterület-felügyelet tagjai, az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt., valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara képviselői vesznek részt.

 

 

A programmal az érdeklődők legközelebb Nyíregyházán, a Búza téri piaccsarnokban találkozhatnak 2015. október 26-30. között 8-12 óráig.

 

A „Házhoz megyünk” kampánysorozatról ezen az oldalon keresztül bővebben tájékozódhatnak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Akár balesetet okozhattak volna

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizenhárom ittas, illetve két bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év nyolcadik hetében.

 

Nem járt sikerrel

Nyomozás indult annak a 36 éves férfinak az ügyében, aki hamis okmánnyal próbálta elhagyni az országot.

 

Szakértelem, szorgalom, empátia

Az áldozatok védelméért, segítéséért Victima Protector díjjal tüntették ki Budai-Acsai Krisztina r. századost, a Szeghalmi Rendőrkapitányság bűnügyi fővizsgálóját.

 

Megszúrta ismerősét

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók pár órán belül megtalálták és őrizetbe vették a „jó barátot”.

 

Elfogták a sírrongálót

A Tamási Rendőrkapitányságon kihallgatták azt a férfit, aki a gyanú szerint 16 sírt rongált meg Nagykónyiban.

 

Rendőrök a villamosokon és a buszokon

A budapesti rendőrök több embert elfogtak, hármat előállítottak, miközben a BRFK és a BKK együttműködésének keretében ellenőrizték a 4-es, 6-os, az 1-es villamosokat és a 151-es autóbuszokat.