„Ki Mit Tud?” Kaposváron

2015. 11. 16., h - 17:54
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Fiatal tehetségeket díjaztak a kaposvári Szivárvány Kultúrpalotában.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Területi Kisebbségi Kapcsolattartási Munkacsoportja és a Karaván Művészeti Alapítvány 2015. november 16-én tartotta „Ki Mit Tud?” Gáláját a kaposvári Szivárvány Kultúrpalotában. A három időpontban megtartott előválogatót követően a rendezvényen négy kategóriában – ének, tánc, vers, zene – a szakmai zsűri által legtehetségesebbnek ítélt gyermekek mutathatták be tudásukat.

A gálán dr. Szijártó István rendőr ezredes főkapitány-helyettes (bűnügyi) és Nyári Oszkár, a Karaván Művészeti Alapítvány elnöke adott át jutalmat 80 fő díjazottnak. A Kisebbségekért Díj 2015. elismerést Bogdán József c.r. százados vehette át.

A rendezvény fő célja a fentiekben említett szervezetek együttműködésével a fiatal tehetségeket világszínvonalú képzés és mentorálás révén hozzásegíteni karrierjük elindításához.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hiába a futás

A rendőrök elfogták azt a sofőrt, aki igazoltatásakor kiugrott a kocsiból és meglépett. Mint kiderült, 11 külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Karóval támadt a fiú

A rendőrök azonnal elfogták azt a fiút, aki Miskolcon egy karóval ütötte le áldozatát, akitől a cipőjét, és a pénzét vette el.