Szolnokon folytatódik a Házhoz megyünk akció

2016. 09. 01., cs - 11:26
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A népszerű vagyonmegelőzési programsorozat ismét szolnoki állomására érkezett.

A népszerű vagyonmegelőzési programsorozat ismét szolnoki állomására érkezett. Ezúttal a megyeszékhelyen, az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ előtt, a Hild János téren látogathatják az érdeklődők az információs pontot, ahol tapasztalt szakemberek segítenek kérdéseik megválaszolásában.

 

A lehetőség 2016. augusztus 31-től egészen 2016. szeptember 2-ig tart. A szakemberek minden nap 14 óra 30 perctől 16 óra 30 percig állnak a lakosság rendelkezésére, elsősorban vagyonbiztonsági és megelőzési kérdésekben. Minden érdeklődő számára egy információs csomagot adnak át a standnál, amely számos tájékoztatót és hasznos tanácsot felölelő prospektust tartalmaz.

 

Az első napon - 2016. augusztus 31-én - sokan érkeztek a program helyszínére, többen lakóhelyük aktuális problémái kapcsán kérték a szakemberek tanácsát –  például az épületek biztonságának növelése, a riasztórendszerek, illetve biciklilakatok hasznossága kérdéskörében– , de volt olyan is, aki áldozatvédelem kapcsán érdeklődött, milyen megelőzési lehetőségek állnak a rendelkezésére.

 

Az Országos Rendőr-főkapitányság határvadász képzési programja iránt is több érdeklődő volt, akik teljeskörű felvilágosítást kaptak, majd lehetőség nyílt jelentkezési lapok kitöltésére.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.