Folytatódott a „Házhoz megyünk” Somogy megyében

2017. 06. 09., p - 12:42
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A Kaposvári Rendőrkapitányság és a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai bűn- és balesetmegelőzési rendezvényt tartottak a Kaposvári Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnáziumban.

A „Házhoz megyünk” programsorozat célja, az állampolgárok szubjektív közbiztonságérzetét negatívan befolyásoló lakásbetörések, gépjárműfeltörések, trükkös lopások megelőzésére hívatott vagyonvédelmi eszközök és módszerek minél szélesebb körben történő ismertetése.

 

Az országos kampány keretében tartott foglalkozás során a kaposvári rendőrök 2017. június 9-én az internetbiztonsággal, a vagyonvédelemmel, a családon belüli erőszakkal és a drogprevencióval kapcsolatosan tartottak előadásokat közel 750 diáknak. A rendezvényen az érdeklődőket az előadásokkal párhuzamosan bűn- és balesetmegelőzési ismereteket érintő játékos programokkal várták. Azokat, akik kerékpárjukat is biztonságba szerették volna tudni, a „BikeSafe” standnál lehetőségük nyílt regisztráltatni járművüket.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük a verekedőket

Belekötöttek egy utasba a 3-as villamos megállójában és verték meg a villamoson.
A BRFK a lakosság segítségét kéri egy II. kerületben történt verekedés ügyében.

 

6 fő migráns, 1 fő embercsempész elfogva

A Rétsági és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei fogták el azt a bolgár állampolgárságú embercsempészt, aki Rétságon a rendőri jelzésre nem állt meg járművével, majd Balassagyarmaton egy áram ellátó transzformátornak ütközött.

 

Ittas sofőrök rendőrkézen

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 17 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 39. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Cáfolat

Valótlanul idézi a Blikk a BRFK-t.