„Házhoz megyünk!” Győrben is

2015. 10. 22., cs - 13:20
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az Országos Rendőr-főkapitányság által kezdeményezett megelőző vagyonvédelmi program - „Házhoz megyünk” címmel - Győr-Moson-Sopron megyében is útjára indult.

A program során a lakosság vagyonbiztonságának növelése érdekében olyan közös tájékoztató kampány indult útjára - a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és együttműködő partnerei által - melynek során a szakemberek hiteles forrásból, szakértőktől származó információk közreadásával segítik a lakosságot a veszélyhelyzetek elkerülése, valamint a megfelelő vagyonvédelemhez szükséges döntések meghozatalában. Elsőként 2015. október 19-től, 2015. október 23-ig a Győr Plázában állt fel az az információs pont, ahol a rendőrség és az együttműködő szervezetek képviselői várták azokat az embereket, akik a vagyonvédelem témakörében szeretnék elmélyíteni tudásukat, illetve növelni kívánják e téren önvédelmi képességeiket.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya az alábbi szervezeteket vonta be a program lebonyolításába:

  • Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség
  • Győr-Moson-Sopron Megyei Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara
  • AEGON Magyarország Zrt.
  • Közterület Felügyelet és Mezei Őrszolgálat Győr

 

A projekt során havonta egy héten keresztül – különböző helyszíneken kialakított információs pontokon – kaphat a lakosság generális és speciális vagyonvédelmi prevenciós tanácsokat. November hónapban, a hónap első hetében (november 2-6-ig) ismét a Győr Plázában fogadják a program szervezői az odalátogató érdeklődőket.  

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.