Győrben várták a jelentkezőket

2017. 05. 20., szo - 08:25
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A toborzócsoport munkatársai a győri városháza előtti téren és az egyik bevásárlóközpont előtt szólították meg a rendőri hivatás iránt érdeklődőket.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei Győrben két helyszínen folytatták a határvadász-képzés iránt érdeklődők toborzását 2017. május 18-án délelőtt. A toborzócsoport felállított standjánál többeket is tájékoztattak a rendőri hivatásról és arról, hogy a toborzás folyamatos. A rendőrök beszéltek a jelentkezés személyi, egészségügyi, pszichikai és fizikai követelményeiről, valamint a komolyabb elhatározással érkezőknek a helyszínen jelentkezési egységcsomagot adtak át.

A toborzás és a képzésre jelentkezés folyamatos, jelentkezni, illetve a határvadász-képzésről tájékozódni a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, valamennyi rendőrkapitányságon és rendőrőrsön, valamint a rendőrség honlapján lehet.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.