Győrben várták a jelentkezőket

2017. 05. 20., szo - 08:25
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A toborzócsoport munkatársai a győri városháza előtti téren és az egyik bevásárlóközpont előtt szólították meg a rendőri hivatás iránt érdeklődőket.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei Győrben két helyszínen folytatták a határvadász-képzés iránt érdeklődők toborzását 2017. május 18-án délelőtt. A toborzócsoport felállított standjánál többeket is tájékoztattak a rendőri hivatásról és arról, hogy a toborzás folyamatos. A rendőrök beszéltek a jelentkezés személyi, egészségügyi, pszichikai és fizikai követelményeiről, valamint a komolyabb elhatározással érkezőknek a helyszínen jelentkezési egységcsomagot adtak át.

A toborzás és a képzésre jelentkezés folyamatos, jelentkezni, illetve a határvadász-képzésről tájékozódni a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, valamennyi rendőrkapitányságon és rendőrőrsön, valamint a rendőrség honlapján lehet.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük őket

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két férfi azonosításában, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy betörtek egy mórahalmi büfébe, ahonnan készpénzt loptak el.

 

Rendőrkézen a rabló

A szegedi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy fiatalt, aki kirabolt egy nőt Szegeden.

 

Lezárt ügyek: Nem mind ezüst, ami fénylik

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a férfival szemben folytatott le, aki ezüst érméknek nevezett hamisítványokkal csapta be vásárlóját.