Hivatás – szolgálat – karrier

2017. 04. 28., p - 13:00
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Folyamatos a toborzás Baranya megyében.

A toborzócsoport tagjai 2017. április 25-én a Pécsi Tudományegyetem Deák Ferenc Gimnáziumában, április 26-án a Pécsi Járási Hivatalban, április 27-én pedig a Pécsi Rendőrségi Információs Pontban tartottak tájékoztatót. A találkozókon az érdeklődők a határvadász-képzéssel, a rendőri feladatok ellátásával és a várható illetményekkel kapcsolatos kérdéseikre kaphattak választ.

A toborzás folyamatos, ezért továbbra is várják a jelentkezőket. A toborzócsoport tagjai 2017. május 4-én 9 óra 30 perctől Mohácson, a Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán, május 6-án a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben megrendezésre kerülő IV. Rendőr és Tűzoltónapon várják a rendőri pálya iránt érdeklődőket.

Aki a rendezvényekre nem tud elmenni, a határvadász-képzésről és a felvételi eljárásról bővebb tájékoztatást kaphat a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság toborzóirodájában.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük őket

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két férfi azonosításában, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy betörtek egy mórahalmi büfébe, ahonnan készpénzt loptak el.

 

Rendőrkézen a rabló

A szegedi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy fiatalt, aki kirabolt egy nőt Szegeden.

 

Lezárt ügyek: Nem mind ezüst, ami fénylik

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a férfival szemben folytatott le, aki ezüst érméknek nevezett hamisítványokkal csapta be vásárlóját.