Toborzás Balatonalmádiban és Pápán

2017. 05. 16., k - 11:49
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a piacon és a majálison is várták a határvadász-képzés iránt érdeklődőket.

A nyári forgalmat idéző piacon toboroztak a balatonalmádi rendőrök 2017. május 14-én, délelőtt. Délután a pápai rendőrök és a Készenléti Rendőrség munkatársa Pápán, az Erzsébet ligetben tartott X. Civil Majálison felállított rendőrségi standnál várták a határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

A rendőrség pultjánál Balatonalmádiban és Pápán is számos érdeklődő állt meg, és kért részletes tájékoztatást a határvadász hivatásról. A toborzó csoport tagjai nem csak felvilágosítást adtak a jelentkezés és a képzés feltételeiről, hanem jelentkezési egységcsomaggal is készültek a konkrét elhatározással rendelkezőknek.

A kötetlen beszélgetések során a hivatásos szolgálati viszonnyal kapcsolatban, valamint a határvadász egységbe történő felvétel feltételeiről, a képzés és jelentkezés lehetőségéről adtak felvilágosítást az érdeklődőknek.

A határvadász-képzéssel kapcsolatban tájékoztatást kaphatnak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a helyi rendőrkapitányságokon, illetve a rendőrség honlapján.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük őket

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két férfi azonosításában, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy betörtek egy mórahalmi büfébe, ahonnan készpénzt loptak el.

 

Rendőrkézen a rabló

A szegedi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy fiatalt, aki kirabolt egy nőt Szegeden.

 

Lezárt ügyek: Nem mind ezüst, ami fénylik

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a férfival szemben folytatott le, aki ezüst érméknek nevezett hamisítványokkal csapta be vásárlóját.