Toborzás Balatonalmádiban és Pápán

2017. 05. 16., k - 11:49
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a piacon és a majálison is várták a határvadász-képzés iránt érdeklődőket.

A nyári forgalmat idéző piacon toboroztak a balatonalmádi rendőrök 2017. május 14-én, délelőtt. Délután a pápai rendőrök és a Készenléti Rendőrség munkatársa Pápán, az Erzsébet ligetben tartott X. Civil Majálison felállított rendőrségi standnál várták a határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

A rendőrség pultjánál Balatonalmádiban és Pápán is számos érdeklődő állt meg, és kért részletes tájékoztatást a határvadász hivatásról. A toborzó csoport tagjai nem csak felvilágosítást adtak a jelentkezés és a képzés feltételeiről, hanem jelentkezési egységcsomaggal is készültek a konkrét elhatározással rendelkezőknek.

A kötetlen beszélgetések során a hivatásos szolgálati viszonnyal kapcsolatban, valamint a határvadász egységbe történő felvétel feltételeiről, a képzés és jelentkezés lehetőségéről adtak felvilágosítást az érdeklődőknek.

A határvadász-képzéssel kapcsolatban tájékoztatást kaphatnak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a helyi rendőrkapitányságokon, illetve a rendőrség honlapján.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.