A betonágy állította meg

2013. 11. 07., cs - 13:40
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Kábítószert fogyaszthatott az a sofőr, aki 2013. november 6-án autójával nekihajtott a nagylaki határátkelőhely kamiontermináljának.

A 27 éves román férfi a hajnali órákban jelentkezett kilépésre a magyar oldalon. Az ellenőrzés során zavartan viselkedett, majd a kiléptetést követően nagy sebességgel megfordult és a sorompón áttörve visszahajtott Magyarország irányába. Forgalommal szemben, az autók között szlalomozva áthajtott az útpadkán és a sávokat elválasztó bójákon. A gépkocsi végül a kamionterminálban elhelyezett betonágynak csapódva állt meg. Ekkor a férfi kiugrott az autóból és megpróbált elmenekülni, de az egyenruhások elfogták és előállították. A vele szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott.

 Ellene – szabadlábon hagyása mellett – járművezetés bódult állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.