A budaörsi rendőrök egy 40 éves férfit vettek őrizetbe

2015. 09. 09., sze - 17:03
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Sz. Attila szidalmazta az illegális bevándorlókat és az azoknak segítő személyeket.

A Budaörsi Rendőrkapitánysága Bűnügyi Osztálya folytat eljárást garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Attila 40 éves biatorbágyi lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 40 éves férfi 2015. szeptember 4-én a kora délutáni órákban lépett oda az M1-M7 autópályák közös szakaszának Győr felé vezető oldalán egy kisbuszhoz.

A járművet vezető nő és utasa néhány perccel korábban az autópályán gyalogosan közlekedő illegális bevándorlók közül több személyt vett fel.  

Sz. Attila a sértetteket és a buszban ülő illegális bevándorlókat is sértegette, becsmérelte, trágár szavakkal illette és hangosan szidalmazta őket. Miközben kiabált, a kisbusz oldalát többször megütötte és arra szólította fel az illegális bevándorlókat, hogy szálljanak ki a járműből, de ha ez nem tetszik nekik, akkor kilátásba helyezte, hogy kézigránátot dob az utastérbe.

Ezt követően a helyszínről egy külföldi forgalmi rendszámú személyautóval hajtott el.

 

A Budaörsi Rendőrkapitányság munkatársai az adatgyűjtés és a tanúkihallgatások eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 40 éves férfit.

Mivel információ merült fel arra vonatkozóan, hogy Sz. Attila fegyverrel rendelkezik, ezért a budaörsi rendőrök a férfi elfogására a Terrorelhárítsi Központ műveleti egységét kérték fel.

Sz. Attilát 2015. szeptember 9-én 13 óra 45 perckor a főváros XII. kerületében elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították. A férfit a rendőrök őrizetbe vették. Elszámoltatása jelenleg is folyamatban van.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a buszmegállóban

Két helyi férfit gyanúsítanak a salgótarjáni nyomozók azzal, hogy 64 éves beteges, gyenge fizikális állapotú ismerősüket fosztották ki.

 

Papucsban és melegítőben menekült

A budapesti és a monori rendőrök egy 52 éves férfit fogtak el, aki nem kezdte meg a lopás és emberrablás miatt kiszabott fegyház- és börtönbüntetését.

 

Családi tragédia

Egy férfi bántalmazta nagycsécsi otthonukban élettársát, aki a helyszínen elhunyt. A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt.

 

Egy nehéz nap estéje

A szegedi rendőrök előállították azt a helybéli férfit, aki bűncselekmények egész sorát követte el néhány óra alatt.

 

Jószerencsét

Ismét szabadnapos készenléti rendőr tett tanúbizonyságot elkötelezettségéről.  

 

Bonyhádon is megszervezték

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum aktuális ülését tartották meg a városi rendőrkapitányságon.