Alkalmazott segített a lopásban

2016. 10. 18., k - 07:02
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 35 éves pásztói nőt és öt társát hallgatták ki gyanúsítottként a rendőrök.

A Pásztói Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett sikkasztás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást N. Nikoletta 35 éves pásztói lakos és öt társa ellen.

A beszerzett adatok alapján a gyanúsított 2016. október 16-án 17 óra körül az egyik pásztói élelmiszerüzlet pénztárosaként a pénztárhoz tartozó szalagra a 37 éves férfi ismerőse bevásárlókocsijából  különféle  tej- és hústerméket,  savanyúságot, fagyasztott árut és szeszes italokat rakott fel. N. Nikoletta az ellenőrző leolvasón - a blokkolást szándékosan imitálva – húzta át a termékeket. Az árucikkek részösszegét a nő által kezelt pénztárgép így nem rögzítette és csak egy vödrös savanyúság árát kérte el a férfitól.

Megalapozott a gyanú továbbá arra is, hogy a 35 éves nő 2016. október 16-át megelőző  időszakban, társaival – Sz. Péter 37 éves, O. Tamás 26. éves, O.-né A. Piroska 57 éves, O. József 60 éves pásztói és I. Nikoletta 23 éves bujáki lakosokkal – a rábízott árucikkeket a fenti módon eltulajdonította, majd a termékeket egymás között szétosztották.

 

A pásztói nyomozók a N. Nikolettát és öt társát gyanúsítottként hallgatták ki, az eltulajdonított élelmiszer termékek egy részét a házkutatásokon lefoglalták.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alvó férfi feje mellől lopott

A jászberényi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki besurrant egy jászberényi ingatlanba, és amíg a tulaj békésen aludt, a házban kutakodott, majd onnan készpénzt lopott el.

 

Nem nyaralni indult

Gurulós bőröndbe pakolta a kispesti házból ellopott tárgyakat egy férfi, aki végül a szomszédok karjában landolt.