Az egri nyomozók elfogták a rongálással gyanúsítható fiatalt

2014. 04. 28., h - 09:11
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A fiatal a gyanú szerint megrongált egy társasházi lépcsőházat és kábítószert is fogyasztott. Fotók!

Az Egri Rendőrkapitányság nyomozást indított rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, miszerint – az eddig rendelkezésre álló adatok alapján - 2014. április 26-án az éjszakai órákban ismeretlen elkövető egy egri társasház lépcsőházában a postaládákat megrongálta, a helyükről lefeszítette azokat, valamint az ott található reklámújságokat megpróbálta meggyújtani. Továbbá a kaputelefon műanyag fedőlapját is megolvasztotta, feltehetőleg egy öngyújtóval.

Az egri nyomozók rövid idő alatt azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyt, akit 2014. április 27-én kerecsendi otthonából elállítottak a kapitányságra.

Zavart viselkedése miatt a 19 éves férfival szemben kábítószer gyorstesztet alkalmaztak a rendőrök, amely pozitív értéket mutatott.

H. Gábort rongálás vétség és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is gyanúsítottként hallgatták ki az Egri Rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alvó férfi feje mellől lopott

A jászberényi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki besurrant egy jászberényi ingatlanba, és amíg a tulaj békésen aludt, a házban kutakodott, majd onnan készpénzt lopott el.

 

Nem nyaralni indult

Gurulós bőröndbe pakolta a kispesti házból ellopott tárgyakat egy férfi, aki végül a szomszédok karjában landolt.