Biztonsági őrre támadt

2015. 04. 05., v - 11:59
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a helyszínen elfogták a férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytatott M. János 30 éves tiszafüredi lakossal szemben garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. március 11-én 18 óra 15 perc körüli időben egy Budapest VI., Váci úti bevásárlóközpontban hangosan kiabált és szitkozódott. A biztonsági őrök távozásra szólították fel és ki akarták kísérni a férfit, de ő erre válaszul ököllel megütötte az egyik biztonsági őrt. A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták a 30 éves férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága a garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást befejezte, az iratokat a napokban vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ki ismeri fel?

A miskolci nyomozók a lakosság segítségét kérik egy bolti tolvaj azonosításához.

 

Kétkerekűt lopott

Lezárult a nyomozás annak a férfinak az ügyében, aki eltulajdonított Szegeden egy biciklit.

 

Elfogták

Többrendbeli kifosztás és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás a Bicskei Rendőrkapitányságon egy helyi lakossal szemben.

 

Remekeltek

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata a 2. helyen végzett az Országos Rendőr Kispályás Labdarúgó Bajnokságon. Kollégáink ezzel a sikerrel jogot nyertek a Belügyminisztérium szervei részére szervezett tornán való részvételre is.

 

Közösen ellenőriztek

A kunszentmiklósi rendőrök a közlekedési hatóság közreműködésével nézték át az autókat.