Biztonsági őrre támadt

2015. 04. 05., v - 11:59
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a helyszínen elfogták a férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytatott M. János 30 éves tiszafüredi lakossal szemben garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. március 11-én 18 óra 15 perc körüli időben egy Budapest VI., Váci úti bevásárlóközpontban hangosan kiabált és szitkozódott. A biztonsági őrök távozásra szólították fel és ki akarták kísérni a férfit, de ő erre válaszul ököllel megütötte az egyik biztonsági őrt. A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták a 30 éves férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága a garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást befejezte, az iratokat a napokban vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.

 

Vérüket adták

A Szekszárdi Területi Vérellátó Központ a Dombóvári Rendőrkapitányság épületébe szervezett véradást.

 

Közösen óvjuk a Tisza-tavat és környezetét

A rendőrség és társszervei a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Biztosság tiszabábolnai soros értekezletén a nyár hátralévő időszakára vonatkozó feladatokat egyeztetettek.