Bódultan vezetett

2017. 05. 25., cs - 07:16
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A tatabányai rendőrök mintavételre előállították a környei férfit.

A Tatabányai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása és bódult állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 29 éves környei lakos ellen.

A járőrök 2017. május 24-én 1 óra 23 perckor Tatabányán, a Rákóczi Ferenc úton ellenőrizték a gyanúsítottat. Az intézkedés alatt a férfi zavartan viselkedett és a rendőrök kérdéseire összefüggéstelenül felelt.

A rendőrök a fiatalember által vezetett gépkocsi utas-és csomagterét átvizsgálták, majd a középső konzolból egy kábítószergyanús származékkal szennyezett őrlőt, valamint a hátsó ülésen tárolt kabátjából egy mérleget, illetve bruttó 24,2 gramm, alufóliába csomagolt kábítószergyanús növényi származékot foglaltak le.

A rendőrök a férfit mintavételre előállították. A drog gyorsteszt eredménye a tiltott szer fogyasztását megerősítette. A járőrök a fiatalember vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte szomszédját

A bejelentést követő 30 percen belül kattant a bilincs annak a férfinak a kezén, aki Esztergomban bántalmazta ismerősét.

 

Sikeres együttműködés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a Múcsonyi Polgárőr Szövetség munkatársainak az információi alapján fogták el a tolvajokat.

 

Halmozta a szabálysértéseket

Az Edelényi rendőrök elállítottak, majd szabálysértési őrizetbe vettek egy sofőrt, aki érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkező autójával, jogosítvány nélkül közlekedett.

 

Keressük Szabó Kittit

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy kazincbarcikai lány megtalálásához.