Buli, súlyos következményekkel

2014. 03. 09., v - 08:28
Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást zárt le 2014. március 5-én vádemelési javaslattal G. Béla 41 éves pécsi lakossal szemben.

A rendőrség  ügyeletére a sértett testvére tett bejelentést, amely szerint 2013. augusztus 9-én 23 óra körüli időben Pécsett, a Nyírfa utcában egy férfi megütötte a bejelentő 39 éves fivérét.

 

A rendelkezésre álló adatok alapján az ittas állapotban lévő sértett egy házibuliban szórakozott, ahol vitába keveredett egy ismerősével, ami tettlegességgé fajult. G. Béla megütötte vitapartnerét, aki a bántalmazás következtében a szakértői vélemény alapján életveszélyes sérüléseket szenvedett, melyhez ittassága is hozzájárult. 

A büntetőeljárás során beszerzett bizonyítékok alapján a 41 éves pécsi férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését.  

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a gyanúsítottal szemben – szabadlábon hagyása mellett - a büntetőlejárást lefolytatta, majd a napokban befejezte és a keletkezett iratokat a Baranya Megyei Főügyészségnek vádemelési javaslattal megküldte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.