Édes-keserű vég

2017. 03. 02., cs - 14:21
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy balatonboglári raktárból 2017 februárjában ismeretlen tettesek összesen nyolc raklap kristálycukrot loptak el.

Az eljárás során beszerzett információk alapján a rendőrök megállapították, hogy a nagy mennyiségű cukrot az egyik biztonsági őr és egy dolgozó tulajdonította el jogtalanul, és azt egy méhész részére értékesítették. A méhész az árut annak tudatában vásárolta meg, hogy az bűncselekmény elkövetéséből származik.

A Fonyódi Rendőrkapitányság nyomozói 2017. március 1-jén a 41 éves öreglaki biztonsági őrt, valamint 22 éves gyugyi társát sikkasztás bűntett, míg a 40 éves balatonlellei méhészt orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. K. Sz., B. Sz., valamint K. G. az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.