Egy órán belül elfogták a rablót

2017. 02. 23., cs - 08:21
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A berettyóújfalui rendőrök nyomozást folytatnak egy férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint kirabolt egy idős asszonyt Hencidán.

A szomszéd tett bejelentést 2017. február 21-én 9 óra 23 perckor a rendőrségre arról, hogy egy férfi szállás után érdeklődve bement a 82 éves sértett házába és elvitte az asztalon lévő pénztárcáját. A helyszínre érkező járőröknek a nő elmondta, hogy ő megpróbálta visszavenni a pénztárcáját a férfitól, azonban az elkövető ellökte, majd sietve távozott a házból.

A helyi körzeti megbízott és a járőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként egy órán belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható M. Jánost, akit elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 20 éves hencidai lakost, aki beismerő vallomást tett.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyanús licitháborúk

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók nyolc férfit hallgattak ki gyanúsítottként az ügyben.

 

Őrizetben

Egy kifosztással gyanúsított nő állítja, ő nem lopta a nála talált mobiltelefonokat, hanem vásárolta. A szolnoki nyomozók kezdeményezték letartóztatását.

 

Újabb fogás a határon

Francia hatóságok által körözött személyautót szűrtek ki a forgalomból a magyar rendőrök Csanádpalotánál.