Elfogták a bántalmazót

2014. 08. 22., p - 09:39
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Győrben, egy sörösüveggel vágta meg a sértett arcát.

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság beosztottjai a napokban hallgatták ki gyanúsítottként azt a férfit, aki 2014. július 29-én a délutáni órákban Győrben bántalmazott egy fiatalembert.

A nyomozás megállapította, hogy a gyanúsított a győri Honvéd-ligetben található buszjegyautomatánál rasszista kifejezéseket tett egy magyar állampolgárra, majd az ebből kialakult szóváltást követően a kezében lévő sörösüveggel, egy alkalommal fejen ütötte. A fejre mért ütés következtében a sörös üveg eltört, darabja vágott sülést okozott a sértett arcán

A bántalmazó tettét beismerte és a történteket ittasságával magyarázta.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a 33 éves péri lakos ellen közösség tagja elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak kocsikázni akart egyet

A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként hallgattak ki egy 31 éves német férfit.

 

Mára rácsok mögött

A monori rendőrök nem először fogtak el egy 20 éves férfit, akinek a nevéhez több, az elmúlt időszakban elkövetett bűncselekmény is köthető. A bíróság letartóztatta.

 

Márkahű autótolvaj

A budapesti rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy három azonos márkajelzésű autót lopott el, és hamis személyazonosságot is kreált magának.

 

Álprofillal csalt ki pénzt

Pénzügyi segítséget ígért bankkártyaadatokért cserébe egy zalai fiatal. A sárvári rendőrök információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntette miatt folytatnak eljárást ellene.

 

Nyolc körözött rendőrkézen

Az elmúlt napon Győrben, Sopronban, Mosonmagyaróváron és Csornán intézkedtek a rendőrök körözés hatálya alatt álló személyekkel.