Ellopták, eladták

2014. 09. 18., cs - 15:23
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök visszaadták ellopott kerékpárját egy encsi férfinak, aki így visszakapta jogos tulajdonát.

Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az Encsi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint egy encsi családi ház udvaráról 2014. szeptember 16-án 19 órát megelőzően elloptak egy kerékpárt, amivel elhajtott az akkor még ismeretlen elkövető.

 

Az ügyben bevezetett intézkedések eredményeként a nyomozók másnap elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 33 éves H. Ilona helyi lakost. A beismerő vallomást tett nő a rendőröknek elmondta, hogy a biciklit élettársa Sz. Szabolcs 33 éves encsi lakos időközben értékesítette. A rendőrség a férfival szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást.

 

 

A gyors rendőri intézkedések eredményeként a jogos tulajdonos még a bűncselekményt követő napon visszakapta megtalált és lefoglalt kerékpárját.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristállyal üzleteltek

Ezúttal Tiszaburán csaptak le a rendőrök új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.
Gyanúsítottként hallgatták ki a házaspárt, akik őrizetben várják a bíróság döntését letartóztatásukról.

 

Keressük a halálos baleset tanúit

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a lakosság segítségét kéri egy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset tanúinak a felkutatása érdekében.