Előzetesben a rabló

2014. 06. 17., k - 10:57
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A 18 éves fiatal Maglód egyik útkereszteződésben bántalmazta az idős asszonyt.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya K. Ádám 18 éves gyömrői lakos ellen.

 A férfi 2014. június 13-án 12 óra 30 perc körüli időben - Maglód egyik útkereszteződésében – rátámadt az idős sértettre és megpróbálta elvenni a vállán lévő táskát. A néni ellenállt a támadásnak, de K. Ádám megragadta a sértett vállát és az út melletti árokba lökte, majd az így megszerzett értékekkel a helyszínről elmenekült.

A bántalmazott asszony egy arra járó helyi férfitól kért segítséget, aki a rablás helyszínének közelében utolérte és a járőrök kiérkezéséig visszatartotta K. Ádámot.

A 18 éves rablót - elfogását követően - a Monori Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki.  K. Ádám a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Az illetékes bíróság 2014. június 15-én elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogadhatatlan kockázatot vállaltak

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhárom ittas, illetve egy bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év huszonkettedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.