Elvitték majd visszavitték - videóval

2016. 06. 13., h - 12:45
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A kamerafelvételen jól látszik, hogy ellopnak két biciklit egy ózdi kertből, majd kisvártatva a tolvajok visszaviszik a kerékpárokat.

Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei 2016. június 8-án 0 óra körül a Piac úton ellenőrzés alá vontak két kerékpározó fiatalt. A rendőrök felvették a fiatalkorú fiúk adatait, illetve fényképet készítettek a biciklikről. Mindeközben az érintettek nemtetszésüket fejezték ki, mondván nem lopták ők a kerékpárokat, majd az intézkedés végén elhajtottak.

 

Másnap a kerékpárok tulajdonosa a rendőrségen bejelentést tett, hogy az éjszaka folyamán ellopták két vadonatúj, egyenként 50 000 forintot érő kerékpárját, amelyeket ugyan visszavittek, de rossz helyre tették le őket. A tolvajok akciójáról pedig egy biztonsági kamera is felvételt készített.

 

A rendőrök az információk alapján azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a lopás bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 15 és 14 éves fiatalkorú ózdi fiúkat, a hatóság pedig eljárást indított velük szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A haza szolgálatáért

Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából több Békés megyében szolgálatot teljesítő rendőr és rendőrségi dolgozó részesült elismerésben.

 

36 év szívvel, lélekkel

Leköszönt a Békési Rendőrkapitányság vezetője, Ladányi Zoltán r. ezredes, aki hivatásos szolgálati idejének felét rendőrkapitányként töltötte.

 

Rendőrkézen a betörő

Motoros felszerelést és napozó ágyakat lopott egy csongrádi házból egy férfi, a rendőrök elfogták.

 

Hiába bújt el, a rendőrök elfogták

A kiskunhalasi rendőrök a földön, a házak tetején, a Készenléti Rendőrség drónja a levegőből kereste az elkövetőt. Munkájukat a város térfigyelő rendszere is segítette.