Emberölés történt Szentendrén

2015. 03. 22., v - 06:26
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pest megyei nyomozók egy 33 éves férfit gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével.

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya K. Attila 33 éves budapesti lakos ellen.

Fia találta holtan 42 éves édesanyját 2015. március 20-án 0 óra 20 perc körüli időben a nő szentendrei lakásában. Az eljárásba bevont orvosszakértő véleménye szerint az asszony halálát idegenkezűség okozta. A bűncselekmény helyszínének közelében a rendőrök egy eszméletlen állapotban lévő 33 éves fővárosi férfit találtak, akin több sérülés volt. A férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

A nyomozók K. Attilát 2015. március 21-én az esti órákban gyanúsítottként hallgatták ki emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, majd bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozóhatóság kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatásának elrendelését.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hiába a futás

A rendőrök elfogták azt a sofőrt, aki igazoltatásakor kiugrott a kocsiból és meglépett. Mint kiderült, 11 külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Karóval támadt a fiú

A rendőrök azonnal elfogták azt a fiút, aki Miskolcon egy karóval ütötte le áldozatát, akitől a cipőjét, és a pénzét vette el.