Fennakadt a plébánia kerítésén

2015. 11. 23., h - 09:50
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a 24 éves helyi férfit, aki a megalapozott gyanú szerint az egyik debreceni plébániából ellopott két laptopot.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. november 21-én 7 óra 50 perc körüli időben egy férfi a nyitott hátsó ajtón ment be egy debreceni plébániához tartozó épületbe, ahonnan eltulajdonított két laptopot, majd a helyszínről távozni akart. Az ismeretlen a kerítésen akart kimászni az udvarból, azonban elvesztette az egyensúlyát és a kerítés tetején fennakadt. Egy ott dolgozó hölgy észrevette a kerítésen tehetetlenül lógó férfit, akit lesegített, azonban gyanússá vált neki az eset, ezért azonnal értesítette a rendőrséget.

A fiatalember ekkor megijedt és bemenekült a plébánia épületébe. A helyszínre érkező rendőrök átkutatták az egész épületet, amely során a pincében található egyik szobából zajt hallottak. A körzeti megbízottak kinyitották az ajtót és meglátták az ott bujkáló 24 éves férfit, akit elfogtak és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók L. Csabát gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A helyi lakossal szemben a Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam